donderdag 25 november 2010

Sigma evo mirage pro en evo x pro

Sigma evo mirage pro en evo x pro

1 set op=op

Mirage EVO PRO EVO und + EVO X PROMeerdere test winnaar met de redactie over heel Europa. Zowel de Mirage EVO en de EVO / EVO X Pro verlichting sets hebben gewonnen redacteuren heel Europa. Bovenal waren ze geprezen om hun waarde voor je geld. Hun kwaliteit van de afwerking, het niveau van verlichting en design hebben ook gezorgd voor plus-punten op het product testen. De ENDURANCE KIT van SIGMA SPORT ® biedt ook de ideale complete verlichting pakket voor 's nachts fietsers en liefhebbers van 24 uur. De Endurance kit wordt geleverd met de Mirage EVO (5 W / 20 LUX), de extra MIRAGE EVO X licht (10 W / 60 LUX), twee NIPACK oplaadbare batterijen, de CUBERIDER achterlicht en de MIRAGE accessoires in de vorm van voorste beugel, Y-adapter en laadapparaat. Deze set heeft betrekking op de behoeften van elke fietser. Daarnaast is de volledige set van verlichtingsapparatuur verpakt in een praktische tas.

Deze set lijkt op de Mirag Evo + EVO X, maar heeft een NiMH accu, een langere levensduur, langere brandtijd en lichter in gewicht:

Een complete verlichtingsset met een lamp van 5 Watt (20 lux) en een lamp van 10 Watt, goed voor 60 lux. Hiermee heeft u altijd meer dan voldoende licht, en kunt u alles prima zien.

Met zijn 5 Watt halogeenlamp en meer dan 20 lux is de Mirage EVO een van de helderste koplampen.

Met de 10 Watt EVO X koplamp weet u zeker dat u de weg voor u helder verlicht hebt en ziet u elk obstakel ver van te voren aankomen.

Makkelijk te installeren in een paar seconden op het stuur zonder extra tools.

De lamp (5 watt) brand ongeveer 4 uur op de accu.

De set bestaat uit:

Accu (NiMH, herlaadbaar) inclusief bevestigingsmateriaal om de batterij aan de fiets te monterenAdapter om de accu op te ladenLamp, halogeen 5 wattLamp, halogeen 20 wattKabelsLamphouder: T-bone, makkelijk door een paar elastische banden op het stuur te monteren

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten